luni, 23 martie 2015

Are the Elite Going Into Hiding Because World War III Has Finally Begun?


Pentru elita privilegiată, ajung să se ascundă în ascunzători subterane în locuri ca Aeroportul internațional Denver, în scopul de a scăpa de ceea ce se apropie.
Pentru elita privilegiată, ajung să se ascundă în ascunzători subterane în locuri ca
Aeroportul internațional Denver, în scopul de a scăpa de ceea ce se apropie.
.
H ca al Treilea Război Mondial o Posibil inceput? Au Elita ȘI personalul-cheie version agențiile de Informații pasă furnizează Informații pentru acțiunile întreprinse de Elita pentru a se proteja de CEEA ce de viță de vie? ACEST articol analizează o serie de evenimente de îngrijire ar indica faptul Ca al Treilea Război Mondial sunt mai mult de inceput probabil. Putin o, in vigoare, un Fost destituit de Soimi de război extremiste Rusesti ȘI Elita au stiut despre ce Venea de pesta doi ani.

Rapoarte neconfirmate dar foarte alarmantă a recentă american KIA lui
la mâinile forțelor militare rusești 

Ieri, am Primit ne telefon de la colegul meu mass-media ȘI Prieten, Paul Martin , de îngrijire Este bine cunoscut pentru numeroasele surse DIN interior de Calitate, îngrijire le-a dezvoltat ȘI menținut version interiorul Armatei, Fostul militar ȘI contractanți militare. În apelul telefonic, Pavel o declarat Ca el o Avut îngrijire rapoarte Patru avioane americane Air Force un Fost împușcat în Jos ȘI s-au ingrijire americani au Fost uciși în acțiune (a lui KIA). Locatia (e) DIN eveniment au Fost INCA necunoscut. Un raport neconfirmat Nu Este CEVA CE MI-ar acționa Asupra lumea din care am ȘI atunci cand viță de vie de la o Sursa de Încredere. Cu Toate acestea, mai putin de Două minereu mai tarziu am Primit urmatorul comunicat de presa scrisă Ciclu de la Prietenul meu ȘI Fost coleg de difuzare , ex-verde Beret, John Moore, orgasm el o declarat Urmatoarele Intr-ne comunicat de presă Târziu într-o zi Doua la 20 martie 2015: 
"Doamnelor ȘI domnilor, 
version ultima zi, SAU Două Pătru avioane militare americane au Fost doborât de Rusia. exista american KIA lui (Număr necunoscut), WIA, IAR numerele de prizonieri (DACA există Sală) Nu Sunt cunoscute, de asemenea. 
El se încheie raportul SAU, mai degrabă criptic de un Spune războiul o inceput. 
Să sperăm CA, pe de o Parte, sper CA ACEST raport se vo dovedi o fi o chestiune de Fictiune. Pe de Altă Parte, am Încredere Sursa mea Privată Suficient pentru un doriti sa obțineți ACEST crud, neverificate, inteligență Afară. 
Fie ca Dumnezeu sa ne mântuiască. 
Respect Cu, 
John Moore 
Aceste Două rapoarte au Fost livrate la mine, asa cum am arătat Prin Două surse distincte Doar minereu. Cand Oamenii cu antecedente dovedit o Raportare corecta Sunt dispuși Să Puna insotesc pe astfel de rapoarte, TREBUIE Să luăm version considerare informațiile Suficient de credibil pentru o fi demn de o investigație completa.

Elite a început să curgă de la sfârșitul anului 2012 Cover

Au elita descoperit este undeva pentru a rula și să se ascundă?
Au retras DHS și FEMA personalului  
descoperit este undeva pentru a rula
și să se ascundă?
Ceva mare Este pe Cale Să se întâmple. Atat de multi Dintre noi spun Ca putem simti version oasele LOR. Aceste persoane ar fi corecta. De Unde Să stiu? Unele Dintre Cele mai Bune contactele mele mi-au SPUS CA Este Timpul Să se oprească Avertizare Oamenilor, pentru CA acum Este Timpul pentru un Incepe Ascunde de la persoane nepotrivite ȘI unele evenimente Foarte proaste provenind Drumul Nostru. Reacția mea inițială a Fost Să nu-i crezi, Dar Sunt prea multe surse bine plasate, de îngrijire ne spun Ca traim vremuri version Foarte PERICULOASE, de îngrijire vor aduce o mare tulburare ȘI pericol. De Exemplu, o migrare a ascunzătorile subterane o inceput version urmă cu doi ani, plus version serios pentru Membrii alfabet pensionari Agentii Supa. stiam una Dintre aceste "refugiați" Personal Si a arătat în 2015 CA Momentul ingrijire in CA anticipat "tot Iadul se vo rupe liber". Am Scris anterior articol ne despre dezertarea de Prietenul meu ȘI Fostul contactul FEMA, familia sa precum ȘI mai multe persoane, ca minte DIN FEMA si DHS, din Timpul sezonului de vacanta de 2012.  

În plus, sunt Fost Trimis ne e-mail cu Privire la ONU sfat de supravietuire pentru vremurile grele de îngrijire urmează de Pastorul Lindsay Williams. Pastorul Williams Este bine conectat la o pereche de surse Importante version Noua Hotărârea Ordine Mondiala ȘI unele Dintre revelațiile vânzare DIN Trecut, Ca urmare un contacte ACESTOR, au Fost lumea din care am la Țintă. Pastor Williams o Fost anterior ne oaspete pe vremuri mele Arată mai multe. De asemenea, el mi-a SPUS CA el un incetat față interviuri, cea mai mare Parte ȘI se pregătea pentru colapsul Inevitabil un tip ȘI Armaghedon de sa conflictului urmeze. MESAJUL LUI o Este care precizează CA Timpul Să Nu mai vorbim Si Sa înceapă pregătirile pentru Cateva zile Foarte întunecate ÎNAINTE.


Cel mai bun de vânzare ziarist de investigație, Jim Marrs
Cel mai bun de vânzare  
de investigație  
jurnalist,  
Jim Marrs
Intr-o 09 decembrie 2012 Interviu pe Common Sense Vedeți, Jim Marrs discutat despre module de aproximativ 400-500 de bancherii de Nivel un izolare plecat version. superioară Marrs un amintit publicul meu de ASCULTARE un modului în îngrijirea Elita au dezvoltat Casele de Samanta de îngrijire Numai EI au acces la. Marrs un Fost version mod clar aluzie la faptul Ca unele evenimente Foarte rele vin ȘI elitei Globale Sunt conștienți de ea ȘI se deplasează pentru o satisface amenințarea.  

Interesant, am intervievat Joshua Coy ȘI Intr-o Întâlnire de remarcat îngrijire un Stabilit ONU Common Sense Arata înregistrare pentru reluari de arhivă, un Fost dezvăluit CA Fortele pentru operatii speciale militare ȘI paramilitare ȘI foștilor au Fost version spatele epidemiei de crimă mai multor Membri ai sistemului bancar ca penal precum ȘI motivele SPECIFICE despre motivul pentru îngrijire au Fost uciși. Interviul Joshua Coy Poate fi Accesat Prin faceți clic pe linkul pe ACEST . Ulterior, observare Jim Marrs 'ca CEVA în CEEA ce privește bancherii, o Fost Berii version Acelasi Timp, CA persoana mea de contact FEMA o disparut Intr-o enclavă de protectie, au Fost Toate pe Baza aceleași Cunoștințe cu Privire la vremurile PERICULOASE pe îngrijire le traiesc version ziua de azi. 

Putin Cultul și "Amerikans" Cine bea din Sa Kool-Aid

No Fear.
No Fear.
Uite, în cer, Este o pasăre, avion ONU Este, nu, e Super Putin. El Este unic Lua generozitate pe bancherii rele ȘI de o castiga.

Potrivit unor Amerikans, Putin VA salva UNUL singur lumea DIN ghearele cartelul bancar penal Rothschild / Rockefeller. Putin Este version de moderne George Washington, de îngrijire VA conducă în lumea în Țara făgăduinței version Timp ce zdrobire Noua Hotărârea Ordine Mondiala. Aș vrea cineva ar Reclamatia a zdrobi NWO si ACEST LUCRU un Fost adevarat, Dar Să creadă ASA ar fi Sa se angajeze version Gândirea fantezie un UNEI vechi de Cinci ani. Nu există Sală Băieți buni, Nu există Sală baieti rai. exista banksters Doar. Ei detin tot ȘI controlează Totul.

Putin Nu Este, lumea din care am SI în Controlul Rusiei, radicalilor de dreapta, condus de ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu , Sunt RESPONSABILE. Si bancherii Sunt RESPONSABILE de radicalilor Ruși SI-AU Stabilit curs ONU de coliziune pentru al Treilea război mondial. Singurul Motiv pentru îngrijire Putin Este INCA in viata, ignorând posibilitatea circa re-apariția Unui kilogram de 20 mai grea Putin Este acum de FAPT o Dublă, Este pentru CA el Este extrem de populare rus cu poporul. În cel mai bun, Putin Este acum ne ne ostatic pentru Hawks război în evidență de Numarul fără număr precedent de exercițiile militare anticipa, de îngrijire au Toate la suprafata de la Putin o disparut version Primul Rand pe 5 martie. Prezența lui Putin Pastreaza Poporului Rus version loc, Perioada! Putin un succes Avut în obtinerea Rusia în Al Treilea Război Mondial, IAR acum el o Pretul platit. Amintiți-VA, Putin ȘI Obama au Fost pentru aceleași Interese bancare, Indiferent de cum Arată la suprafata.

Pe de Altă Parte, Presedintele Obama se îndreaptă lumea Spre scopul Dorit de Elita pentru un Incepe al Treilea război mondial. Ulterior, Obama, Spre deosebire de Putin si-a păstrat LOCUL de munca pentru CA el se Pregateste Să-și alunge ISIS la Siria ȘI ACEST Eveniment provocator VA declanșa al Treilea război mondial. Va rog sa observați cum Toate scandalurile lui Obama (de Exemplu, Benghazi, hărțuire IRS ale Tea Party, Fast and Furious, etc), Toate au disparut de pe ecranele de mass-media controlate corporativ? Obama VA fi catalizator pentru război pe Scara Larga, Putin VA fi sprijinit spectacol.

Cele Bancherii Vrei Treilea Război Mondial

Vă mulțumim pentru Ted Turner pentru a face clar ceea ce doresc cu adevărat globalistii.  Nouăzeci la sută depopulare este gol.
Vă mulțumim pentru Ted Turner pentru a face clar ceea ce doresc cu adevărat globalistii. Nouăzeci la sută  
depopulare este gol.

Asa cum cineva grijă Este pe Jumatate treaz înțelege, de "Bastards DIN Basel" vor Treilea Război Mondial, EI Doresc depopularea Extrema ȘI Doresc o restructurare a sistemului politic ȘI economic o LUMII, termenul bre, Noua Hotărârea Ordine Mondiala.

Aceste globalisti au Scris pe larg despre aceste Obiective ȘI le alege ȘI alege Liderii îngrijire VA efectua LOR agendă. Si cand acești Lideri Nu efectueze Ordinea de zi, lucruri rele Incepe Sa se întâmple. Elita job prin mai multe domenii au Fost Foarte consistent cu Privire la Dorința LOR de o reducere Populația cu 90%. Aici Sunt Doar Cateva exemplul obținute de organism al ONU la Foarte mare de dovezi.

Oficialii de la Organizația Națiunilor Unite
Te vor mort
"Nimeni Nu vo intra version Noua Hotărârea Ordine Mondiala, cu excepția cazului el Sau ea VA față o ProMisiune pentru a se inChina lui Lucifer. Nimeni Nu vo intra în New Age cu excepția cazului în El VA Lua o Inițiere luciferica." 
David Spangler, director al Inițiativei planetare, OrganizaŃia NaŃiunilor Unite

de fata mare suprapopularea, acum mult dincolo de lumea capacitatea de transport, Nu Poate Fi raspuns Prin reduceri viitoare ale natalității DIN cauza la contracepție, sterilizare ȘI avort, Dar TREBUIE Sa fie îndeplinite version Prezent de reducerea de Numere version Prezent existente. ACEST LUCRU TREBUIE Realizat Prin ORICE mijloace necesare. " 
Initiativa pentru ECO-92 pamant Cartei Organizației Natiunilor Unite
"O Populație totala de 250-300 Milioane de Oameni, o scădere de 95% ar fi ideal." 
Ted Turner, Fondatorul CNN ȘI Majore un colaborator Organizației Natiunilor Unite
Ce Despre Educata Elite nostru?
De Război și foamete Nu ar chip. În Schimb, Boala un oferit cel mai Eficient ȘI mai rapid pentru o ucide miliardele de îngrijire TREBUIE Să moară In curand DACA Criza populației TREBUIE Sa fie rezolvată. SIDA Nu Este Eficient penal ONU, deoarece Este prea împrumutate. Candidat mea preferata pentru eliminarea 90 la suta DIN Populația LUMII Este in aer Ebola (Ebola Reston), deoarece Este atat Foarte letale si-l ucide version zile, în loc de ani de zile. "AVEM boli in aer cu procente de mortalitate de 90 la om. Uciderea Oamenilor. Gândiți- va la asta. "Stii, bine gripa Aviara Este, de asemenea. Pentru toti CEI îngrijire supraviețuiește, el VA trebui Să-și îngroape nouă " 
Dr. Eric Pianka Universitatea din Texas, vorbind pe tema reducerii Populația LUMII la o audiență cu Privire la Controlul populației.

Un cancer Este o multiplicare necontrolată a celulelor, explozia demografică Este o multiplicare necontrolată de Oameni. TREBUIE sa ne schimbe eforturile NOASTRE de la Tratarea simptomelor la Taierea DIN cancerului. Operatiunea VA CeRe multe Decizii aparent Brutale ȘI fără număr inimă. " 
Stanford Profesorul Paul Ehrlich, Bomb Populația

"Trebuie Să ia de la Oameni în plămâni o alerga Autonomia LOR de reproducere, circa singura Modalitate de o GARANTA Progresul omenirii." 
Francis Crick, descoperitorul structurii dublu-helix ADN-ului o
Ce Despre elitelor de mediu?
"DACA aș fi reîncarnat, aș dori Sa fie returnate la Pământ circa virus ucigaș ne o reducere Full Time Nivelul umane populației." 
Prințul Philip, Duce de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund

Malthus o Fost justificat; Realitate Este version Cele DIN URMA Prins cu Malthus. Lumea o Treia Este suprapopulată, dezastru ONU Este economic, SI Nu există Sală Nici ONU FEL ar Reclamatia a ieși DIN ea cu this Populație version Creștere Rapidă. Filozofia Noastră este: Inapoi la sat ". 
Dr. Arne Schiotz, Directorul World Wildlife Fund de conservare
Ce Despre Elite Guvernului?
"Depopularea ar trebui Sa fie CEA mai mare Prioritate un Politicii externe Față de lumea un Treia, pentru CA Economia SUA VA Necesită cantități mari SI în Creștere de Minerale DIN BUCURESTI, Speciale DIN cînd în Țările mai putin dezvoltate." 
Dr. Henry Kissinger
"Sincer am crezut Ca La Momentul Roe sa Decis, au existat temeri cu Privire la Cresterea populației SI în special Cresterea îngrijire populațiilor Nu Vrem Să AIBA prea multe." 
Supreme de Justitie Curtea Ruth Bader Ginsburg
"Regimul planetar ar Reclamatia a fi responsabil pentru Determinarea populației optime pentru Lume ȘI pentru Fiecare regiune ȘI pentru arbitraj acțiuni Diferite Tari version Limitele LOR regionale. Controlul marimea populației Să Ramana responsabilitatea fiecărui guvern, Dar Regimul ar AVEA ONU oarecare Putere de un Aplica Limitele convenite" . 
Obama știință Tar Ioan P. Holdren: De la Ecoscience
"Este mai usor Să omoare UN MILION de Oameni, mai degrabă Decât încercarea de a Controla UN MILION de Oameni ... Oameni se Lupta Inapoi ... capacitatea Noastră de o impune Controlul Asupra omenirii Este la ONU istoric minim ..." 
Zbignew Brzezinski
Întrebări?

Este Informația de Informații AFLI dat de Paul Martin ȘI Ioan Moore VA pentru un dovedi corecte? Ei Nu au Nici o idee, la ora actuală, Si nu am Nici o idee. Cu Toate acestea, zvonurile se potrivesc cu Siguranta vremurilor pe îngrijire le traiesc la alin ELE ȘI Sa fie susținute de FAPTE conexe. IMPLICATIILE interne pentru CEEA ce se apropie probabil vor fi discutate version urmatoarea transa DIN this serie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu