duminică, 28 decembrie 2014

Putin și Medvedev ... In Sync!

Putin și Medvedev ... In Sync! 
UNITATEA să împartă Putin de la Medvedev este un curs disinfo proiect al presei evreiești deținute, dintre care, unele site-uri pro-Rusia au cumparat in.
Așa-numita "Divizie" poate fi văzută în șoimului dunărean în analiză a presupus "lupta pentru putere", în interiorul zidurilor Kremlinului: "Medvedev reprezintă integraționiștii Atlantic (West-înclinată) și Putin a Sovereignists eurasiatice (Rusia concentrat).
În recenta din aprilie 2014, șoimului dunărean a prezis că Putin va "sac", Medvedev ca prim-ministru și "înlocui" el cu o "figură foarte diferit."
Nu sa întâmplat. "Predictii" de ghicitori fotoliu, care locuiesc la mii de kilometri de Moscova sunt ca bulele săli de conferință obiecte solide: se dizolvă rapid în non-existență.
Conjectura spune că tensiunile dintre cei doi lideri a început atunci când Medvedev, în calitate de președinte, "s-au abținut," mai degrabă decât folosind Rusiei "veto", în ceea ce privește decizia Consiliului conduse de SUA de Securitate al ONU de a lansa o "umanitar" Nu-Fly Zone în Libia în 2011.
A fost încredere naiv din partea lui Medvedev, orbiti de Jewmerica de sistem de depășire Libia, și nu prevedea că Alianța Atlantică ar depășească complet mandatul ONU de partea rebelilor libieni împotriva Gaddafi, care a informat Medvedev "calcul greșit?"
Cu toate acestea, spre deosebire de toate disinfo vomitat de presa evreu deținute, nu un cuvânt împotriva Medvedev de Putin a fost auzit de miile de agenți disinfo evrei.
Și la această zi nimeni nu într-adevăr nu știe de ce Medvedev (cu siguranță s-ar fi consultat cu Putin) nu au dreptul de veto al NATO viol de Libia.
Următoarea linie
Dacă vreodată un succesor pentru Putin trebuie să fi găsit, cineva nu trebuie să privim dincolo de persoana lui Dimitri Medvedev, acum în vârstă, mai înțelept, și mai condimentat.
Prin lege , Medvedev ar umple imediat poziția lui Putin, deoarece în caz de deces sau demisie președintelui, prim-ministru ("președinte al Federației Ruse") devine președintepână la noi alegeri au loc.
Primul-ministru servește la plăcerea președintelui. Putin ar putea concedia Medvedev în orice moment.
Astfel, este abundent evident că Putin și Medvedev sunt nu numai în sincronizare completcu politicile interne și externe ale Rusiei, dar Putin are mare încredere în Medvedev a conduce nava în calitate de șef al statului , dacă este necesar urgent.
În timp ce rapoartele de deces politic Medvedev au fost mult exagerate de evreu York Times și o serie de alte masini de propagandă evreu-deținute, majoritatea rușilor aplaudăfuziune lui Medvedev cu Putin ... copt ca o "superputere" echipa.
Ultimul sondaj Levada arată că 68% dintre cetățenii ruși consideră Rusia, a condus de la Kremlin, ca o superputere.
62% cred că țara se îndreaptă în direcția bună, 86% aplaudă performanța lui Putin în calitate de președinte, și de 71% aproba performanța lui Medvedev ca prim-ministru.
Ca și tatăl ca fiul
Privind la Medvedev fundal , trebuie să rețineți că îi anii de formare au fost în anii 1970, când adolescenții sovietice s-au lovit de cultura pop occidentale.
Bucurându-se de o doctorat în Drept în anul 1990, el sa alăturat curând Putin la Sankt Petersburg, atât de lucru pentru funcția de primar sa.
Putin alesi Medvedev a fi expert juridic al orașului. Lor cald în curs de desfășurare relațiea continuat din acel moment până la ziua de azi.
Înrudirea tată-fiu / profesor-elev, care a fost falsificat în Sankt Petersburg între Putin și Medvedev este astăzi stabilit în oțel la Kremlin.
Și nu, Medvedev NU este un evreu.
Medvedev neagă zvonurile că el e evreu prin a spune că bunicii materni provin din Regiunea Belgorod și a avut numele de familie ruso-sondare Shaposhnikov și Kovalyov.
La vârsta de 23 Medvedev a simțit o nevoie puternică de a fi botezat în Biserica Ortodoxă Rusă. "Viața mea sa schimbat", a spus Medvedev, reflectând în botezul lui.
Indiferent de machiaj sale "rasială", Medvedev este un membru botezat în bună rânduialăa Bisericii Ortodoxe Ruse ... și asta e tot ce contează.
JOC DE REGULI NOI
Poate că A FOST un "Atlantiști" înclinat și un "pro-Vest", aplecat în politica externă a lui Medvedev, dar valea a fost umplut și strîmbe a fost făcută direct.
Mănușile au venit de pe luna iulie, când Medvedev a chemat sancțiuni America, "rău",adăugând că Rusia nu va fi plecat de la "astfel de sancțiuni", nu aduce nici o națiune la genunchi.
"Nu va fi o consolidare mai departe de societatea rusă împotriva acestor țări și oameni care încearcă să acționeze împotriva intereselor cetățenilor săi", Medvedev a avertizat .
Ce țară este Medvedev indică spre? Jewmerica. Ce oameni? Evrei.
Liderii Rusiei nu sunt clovni, cum ar fi hacks din DC care iau ordine de la evrei. Ei știu ceea ce oamenii cuprinde grupuri de interese "special" care dicteaza politica de la Washington.

Și nu e de afaceri neamuri ale Camerei de Comert al SUA sau funcționari negru de NAACP.
Medvedev mărit miza cu câteva zile în urmă, când comentând pe așa-numitul Jewmerica deUcraina Freedom Act 2014 și de Ucraina intentia de a anula o lege care interzice național să se alăture blocuri militare.
"Relațiile noastre cu America va fi otrăvit timp de multe decenii de acum încolo", Medvedev a remarcat.
"Prin Ucraina schimbarea statutului său de out-of-bloc, ar fi, în esență, o cerere de aderare la NATO, făcând Ucraina un potențial inamic al Rusiei", a adăugat el.
Apoi, într-un eseu intitulat uimitoare, Rusia și Ucraina: locuință de normele noi , Medvedev excoriated Kiev pentru acțiunile sale abominabile împotriva propriilor cetățeni din estul Ucrainei.
"Nu este suficient că trupele ucrainene sunt tragere la civili? Trebuie, de asemenea, ele distrug punct de vedere economic aceste persoane și întreaga regiune? Acest lucru este fără precedent.
"Foametei și a sărăciei vor face locuitorii mai maleabil? În mod evident, acesta este modul în Kiev vede procesul de pace. Cu siguranță că aceasta este "mai puternic" argument pentru a convinge Ucraina de Est să urmeze restul Ucrainei pe calea europeană. " Vezi întreaga poveste aici si aici .
Și Novorussia nu va urma calea spre iad .
O cale "EUROPEAN" înseamnă sfârșitul suveranității Ucrainei, jefuirea resurselor sale, precum și mutație ei într-o colonie militară Jewmerican, împreună cu subminarea moravurilor sale sexuale prin evreilor de mijloace apreciate de expropriere, promovareahomosexualității.
Deși vizualizarea hal Ucrainei ca "tragic", Medvedev nu va fi distras.
Ca Putin, Medvedev este determinat de a vedea interesele naționale ale Rusiei servit.

___________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu